Välj en sida

Här i pejper käkar vi godis på fredagar och därmed basta! Arbetsveckan är officiellt slut och vi, och säkert även du, tänker koppla av med ett glas vin och lite extra god mat. Här kommer några små godisbitar som fångat oss lite extra den här gångna veckan;

 

pejper weekend I pejper.se

M-U-S-I-K
Sophia är just nu på resande fot, men hon hann sätta ihop en spellista åt oss! Listan passar alla er som tokless på julmusik – men ändå vill lyssna på något soft när klapparna ska slås in! Bland annat är Andrew Bird (bilden ovan) och vår gemensamma husgud The Tallest Man on Earth med. Listan kräver Spotify. Men har du inte det, skriv en rad för vi har ett helt gäng med invites vi kan dela med oss av. Bra va!?

 

pejper weekend I pejper.se

S-T-I-L
Jag gillar verkligen Filippa K. Kläderna är enkla och utan ”tjafs”. Basic passar mig. Älskar jackan och den grå flanellblusen. MEN en sak som gör mig lite tveksam, måste deras modeller se så döda och uttråkade ut? Är leenden överskattade? Bara en tanke alltså…

 

pejper weekend I pejper.se


J-U-L 1
Bloggen ’Mon Carnet’ bjussar på en jättefin wallpaper till din dator. För det är väl klart att skrivbordet ska pyntas lite också. Klicka på länken english eller frensh för att starta nedladdningen. Sweet!

 

pejper weekend I pejper.se

J-U-L 2
Fête är en bra nättidning med en massa tittgodis för oss som gillar sånt! Julnummret innehåller bl.a. de här söta godispåsarna, lägg märke till etiketterna 🙂 Bah Humbug – kommer du ihåg vem som sa så?!

Ha nu en fin fredag, och TACK för att du kikat förbi under den här under premiärveckan. En extra stor puss går till Ella, Skatan och Fina och ni som hejat på oss via Facebook och mejl!