Lördagar är långsamma, heliga dagar hos oss, och efter vi lyckats ta oss upp ur sängen runt 11-tiden, så uppstår alltid samma fråga; vad ska vi äta idag?! Så från och med idag så viker vi lördagarna i pejper åt matpornografi + desserter + godsaker + annat gott och läskande som väcker själen och magen till liv. Jag hoppas också att jag kan övertyga maken (som är kock) att bidra med något. Han får laga god mat till mig och jag fotar – det är väl ett bra byte, eller vad säger ni?! 🙂
01. Ljuvliga matbilder från Jennifer Causey som får mina livsandar att vakna! ++ via Breanna Rose
02. ‘FOR THE LOVE OF PIE’ — a series that celebrates the simple things. ++ Forty-sixt at Grace
03. En av mina matfavoriter är Roost. Här har vi matpornografi på hög nivå! ++ Roost
04. Leilas ‘Enzo´s Tiramisu’ skulle sitta finfint efter kvällmiddagen idag… ++ Leila.se
05. Slutligen; räddaren i nöden för alla tillfällen!
Klart du ska övertyga din man om att bjuda på lite recept! Samma fråga dyker alltid upp här så lite receptinspiration vore inte dumt. Ha en fortsatt fin lördag!
Helena: Jag ska göra mitt bästa 🙂
Det är inte snällt att visa sånt nu…
Just nu har jag en sån "noja" så jag funderar på att gå ut och gnaga på bark eller nåt. Det är väl lite kalorier, fett och kolhydrater i bark, eller?
Men jag är ståndaktig och gett mig den på att fixa det här. Och när jag ändå håller på så tänker jag gå ner till matchvikt (25-30 kg är väl inget…) och tänker köpa mig en riktigt snygg garderob då. Åker till hufvudstaden kanske…
Såna tankar håller mig på den smala smala vägen där inga felsteg accepteras. Tur att jag inte har en kock till man…
ha en fortsatt mysig helg
kram EM
uuuunderbara bilder!!
ikväll har vi också haft matbonanza 😉
maken har haft långkok och resultatet blev en sagolik "Texas no bean chili" (http://hem.bredband.net/b212598/matrecept/chili.html)
Mmmm
Åh hörru det där såg ju helt underbart ut! Jag blir lika glad varenda gång när jag blir påmind om att din man är kock. Förr uppskattade jag inte mat, jag tyckte det borde finnas ett piller man kunde ta så att man fick i sig det man behövde men slapp att äta. Så tycker jag inte längre. Min man är inte kock till yrket men jäkligt duktig på att laga mat har han blivit. Så jag brukar säga att han är min kock. Skämmer bort mig, gör han. Och jag gillar ju mat nu, uppskattar det! åh, bara för det måste jag posta bilden från dagens middag (klart man var framme med iPhonen innan jag högg in..) Ser fram emot dina lördagsinlägg – och alla andra också förstås! Kram!
EM: Haha, det var verkligen inte min mening! Keep up the good work nu och tänk på din fina garderob (om det är till någon tröst förståss 🙂
Johanna: Stort tack för receptet, det är precis sån här mat vi gillar – måste provas snart!
Fina: Tänk, jag förstår dig precis. Jag är uppvuxen på pulvermos och har aldrig lärt mig att laga mat. Mat har varit nåt man tryckt i sig när man har varit hungrig – och eftersom jag inte kan laga mat har det aldrig varit nån smaksensation direkt… Det är väl för tur att vi har fina män som ser till att vi får oss något gott till livs, för mat är ju en upplevelse när den är gjord med kärlek! Kramar!
Låter ju som ett alldeles utmärkt byte tycker jag 😉