I kväll serveras det nog något i den här stilen här hemma. Grillad kyckling är verkligen gott och det är ju så lätt att fylla den med allt möjligt och toppa med kryddor, prosciutto och en klick smör. Mums! Runt om i samma form brukar jag lägga morötter, potatis och lök eller vad jag nu har hemma i kylskåpet. Det bästa med alla detta är inte hur gott det blir. Nä, det är faktiskt att det blir väldigt lite disk.
Finns det förresten någon som sitter på ett bra tips på hur man får fram en envis förkylning som ligger och pyr i kroppen? Jag vill få bort den nu så att jag är frisk och kry nästa vecka. Hur bär man sig åt egentligen? Pinar i sig tio pepparkorn? Springer en mil? Låtsas som ingenting? Hemliga husmorskurer mottages tacksamt!
Hur länge o hur varmt? Ser väldans gott ut. Brukar göra rotsaker i ugnen men att lägga i en pippi också ska jag prova.
kram EM
Ett väldigt varmt bad och en shot med whiskey. Det värmer bort förkylningen, och så är det rätt mysigt 🙂 (trots att jag inte gillar whiskey).
Kram /iris
En stor flaska Kan Jang. Men man måste tro på att det gör en frisk!
Krya på dig! Anita
Tack för tipsen. Slemlösande (otrevligt ord, minst sagt) hostmedicin satte fart på det hela. Hostar som en karl nu men mår bättre när bacillierna far ur kroppen. Whiskeyn åker nog fram i kväll, en liten sup gör ju bara gott! EM: Kycklingen kan du ha inne en timme ungefär på ca 250 grader. Det brukar stå på förpackningen tror jag men gå lite på känsla och skär i kycklingen innan du serverar så ser du om den är klar. Lycka till!