Välj en sida

I dag motverkar vi allt som heter grå, trist vinter, snöblask och fredagen den trettonde med ren och skär fägterapi! Är ni beredda? Då kör vi så hårt att färgburkarna ryker!

Jag blir så sugen på att resa och upptäcka nya världar! Titta bara på den här bilden, kuperade berg och vindlande terrasser. Tyvärr vet jag inte vart bilden är tagen, men jag gissar på Asien. Ljuvligt, eller hur?

Jag ska köpa mig något litet gult! Smällgula dörrar, kånken och gul Eames gungstol får mig att inse att gult rockar just nu. Solens varma och helande färg får mig att tina och bli ett bättre jag!

Bild 1: Hus & Hem Bild 2: Fresh Home. En Eames gungstol kan du klicka hem här.

Resan fortsätter till Frankrike! Gula hus med gröna fönsterluckor, hopp och lek på ett enormt vallmofält. Inne i stan är det marknad och vi köper med oss lite häftiga kryddor och går hem och käkar sallad, kött och sköljer ner hela upplevelsen med ett gäng flaskor rött!

Bilderna kommer från ett fantastiskt inlägg från Kiss my spatula. Färgterapi för trötta själar indeed!

 

I veckan har vi dessutom gått och blivit uppmärksammade (helt två gånger)  i form av en award; leiebster blog! Ett gigantiskt stort tack går till våra fina och coola bloggkollegor Enkel stil och Ica Carlsson. Det är verkligen superkul att ni visar oss er uppskattning! Nu kommer vi till det svåra, att skicka vidare vår bloggkärlek. För flera av dem vi vill skicka utmärkelsen till har redan fått den. MEN vi gör vårt bästa och tre kandidater skakar vi med lätthet och glädje fram; tre av pejpers trognaste vänner (puss, kram och tack till er tjejer).

  1. Elsamariannes
  2. Fina drömmar
  3. Njutbara ting

Glöm inte att besöka Enkel stil och Ica nu – det är supertrevliga bloggar som stått på vår bloglovin lista ett bra tag! Hos Enkel stil kan du läsa mer om vad awarden innebär.

 

Vi hoppar till ännu mer färgsprakande uppskattning – ta hand om småfåglarna i din trädgård. Visa din uppskattning med hemmagjorda ”fågelmatare” i form av fett, frön och mumsiga äpplen. På köpet får du en spektakulär show utanför ditt fönster! Nejlikor är billiga snittblommor som står sig länge. Sträck över en bukett med nejlikor och persilja till värdinnan nästa gång du går på fest. Annorlunda och kul!

Bilderna tog jag på julmarknaden hos butik Titt in på Lidingö. Superhäftigt ställe som jag besöker varje december. Här kan du läsa ett tidigare inlägg från gamla bloggen Lantliv i stan.

 

Vi avslutar den här upplagan av Fantastic Friday med de här flörtiga klänningarna från Orla Kiely. Toksnygga klänningar med massor av retrokänsla! Så, ha nu en fin fredag och se till att koppla av. För vår del är det drinkar och lite svängom i köket som gäller. Ses i morgon!