Välj en sida

Trettonhelgen är här och det firar vi med en samling av saker och länkar som vi gillat extra mycket den här veckan. Ha en Fantastic Friday boys and girls!

Vi börjar med det här supercoola alfabethalsbandet! Study O Portable via Lushlee.

4 länkar vi gillar (klicka på rubriken för att läsa hela inlägget)

Moodboards med papperstejp
Saker på väggarna intresserar mig. Det intresserar mig så mycket att jag har en board på Pinterst som bara handlar om just det.  Frida på Trendeser tipsar om det här enkla tricket att göra moodbords med hjälp av papperstjep. Kan man annat än gilla?!

Bokstavsbanner – you make me happy
Den här bannern från Mokkasin gör mig glad – och det är ju hela grejjen!

Rustika kök
Vita kök med massor av trä och rustika detaljer är jag en total sucker för! The Style Files har några fina tips för dig som vill sno stilen.

Snygga spritflaskor från Kings County Distillery
Bloggaren Johanna från Today You Inspired Me tipsar om de här sagolika flaskorna. Så här skulle mitt barbord gärna få se ut.

 

Varför skickar vi inte vykort längre? När jag ser de fina vykorten från Our papershop blir jag inspirerad att ta upp den vanan igen! Via Destined to Design.

Under en Fantastic Friday ska man ju lukta gott också! Tyvärr vet jag inte hur de här parfymerna doftar, men aj vilka snygga förpackningar! Från TOKYOMILK.

Japp, man kan göra möbler av såna här stora ”träspolar”. Mer tips hittar du hos Scraphacker.

Slutligen ett boktips för alla oss som fnular på i vår ensamhet med Photoshop. Den här boken sitter högt upp på min önskelista! Boktipset hittade jag hos min en av mina favoritbloggar på temat fotografi; Nevnarien.

Ps. Var det något speciellt tips som du gillade extra mycket idag? Berätta gärna!