Välj en sida
pejper.se
Okej, nu ska jag vara extremt ego och göra en kort miniintervju med mig själv. Varför då kan man ju undra, men eftersom det är ganska många nya besökare som hittat hit, tänkte jag att det kunde vara trevligt om ni fick lära känna mig (och Sophia) lite mer. Vi kommer att posta en mini en gång per månad under katagorin Me, Myself and I. Och har du frågor så lämna gärna en rad, jag är tillgänglig!
  
Vad åt du till frukost
Stekta ägg och bacon, kaffe med grädde – mums!
Vad ska du göra idag?
I dag ska vi koka ihop en gryta och fira makens 35-års dag. Det blir en lugn hemmamiddag med svärföräldrarna, en film och några glas vin.
Har du något projekt hemma under januari?
Två saker; Tyg till ett draperi i sovrummet och en snygg kontorsstol. Just nu sitter jag i en rottingstol och bloggar. Den gör inte direkt underverk för min stela nacke och musarm. Men var hittar man en snygg kontorsstol – gärna en i industristil? Jag letar vidare…
Vad har du på nattduksbordet?
Jag fick Simon och Ekarna av en arbetskollega i julklapp. Den väntar på att bli läst.
Vad inspireras du av just nu?
Färg, färg och åter färg. Men jag är färgrädd paradoxalt nog. När jag hänger på Pinterest eller kör min dagliga surf på Remodelista fastnar jag alltid för vitt, svart och naturtoner. Det är nog min vårlängtan som gör att jag är sugen på färg.
Vad är du glad över just nu?
Att det är roligt att blogga igen och att så många hittat hit. Jag är också glad över mina dagliga besökare som troget kommenterar. Elsamariann är en som får mig att småfnissa och bli glad! Kul dam det där 🙂