Välj en sida

I måndags berättade jag att jag vill sätta av mer tid för att utveckla mitt fotograferande. Efter lite funderande har jag beslutat mig för att starta upp ett litet projekt som kommer att gå under arbetsnamnet 52 saker. Projektet består av att en gång i veckan publicera 1 sak eller företeelse som jag bara inte kan leva utan.

Förutom att pressa mig själv till att producera nya bilder, blir det en utmaning att se över mina prylar och sånt som jag dagligen gör. Lägenheten är exempelvis fylld av saker – men har jag verkligen 52 saker som jag inte kan leva utan? Förhoppningsvis kan projektet leda till att jag omvärderar mina prylar och rensar ut sånt som jag verkligen inte vill ha eller behöver. Ett nytt år förtjänar en ny start!

Tillsammans med bilden ska tre frågor besvaras; 1. Historia 2. Funktion 3. Varför?

Jag inleder med det absolut viktigaste i mitt liv – min man.

HISTORIA
Under mina år som singel hängde jag och mina vänninor jämt på Kvarnen. En oktoberkväll så stod han där plötsligt, han som jag letat efter. Redan efter vårt andra möte var vi i princip oskiljaktiga och vi flyttade ihop efter några månader. Sommaren därpå gifte vi oss!

FUNKTION
Det är svårt att försöka formulera ordet funktion på en människa, men jag kan väl säga att det är han som ger mig mat, omsorg och kärlek. Han är dessutom alltid en god samtalspartner som inte ryggar för att prata om allt som berör.

VARFÖR?
Jag har aldrig behövt tänka på varför jag älskar någon, kärlek för mig bara är! Tillsammans med min man känner jag mig som allra tryggast. Alltid innerligt älskad. Och behövd.