Välj en sida

I början av förra veckan slog den till med dunder och brak; vintertröttheten. Jag blev förlamande trött, grinig och totalt orkeslös. Ni känner säkert till känslan, för det verkar som om alla lider av den mer eller mindre just nu. I mitt fall så har jag känt så här i minst 20 år den här tiden på året. Hösten 2010 började jag käka vitaminer – och speciellt då d-vitamin.

Att äta tillskott av d-vitamin har varit min räddning! Jag sover bättre, jag orkar mer och den där förlamande tröttheten försvinner. I fredags kom jag på varför jag varit så jäkla trött de senaste veckorna; jag har totalt glömt att ta mina vitaminer! Glömska straffar sig på en gång, så nu är det jag som radat upp alla pillerburkar i badrummet som påminnelse, förhoppningsvis så kommer energin så sakta tillbaka!

Det är är min dagliga dos av 2 tabletter d-vitamin, multivitamin och omega 3. Den stora brustabletten är Berocca som jag kör en vecka då och då för att sparka igång mig själv. Om du känner dig väldigt trött den här tiden på året tycker jag att du ska testa d-vitamin. Här är en bra guide för dig som vill veta mer.