Välj en sida

I dag har jag haft en riktigt bra dag! Oh, how sweet it is to get the groove back! Så det ska vi väl fira med en rejäl dos skräck, saker jag gillar, ett toppeninlägg och filmfunderingar?! Vad säger ni, ska vi köra?

Abraham Lincoln I pejper.se
Du vet väl att Abraham Lincoln var vampyrjägare!? Snart kommer filmen Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Jag älskar vampyrrullar och det är klart att jag måste se den här filmen! Ser ut som två timmars kvalitativ underhållning, no more, no less.

Just nu går en spellista med gamla skräckpunkbandet The Misfits på repeat. Det är en härlig känsla att återupptäcka att man får utlopp för en massa stress och vardagsilska genom att lyssna på skrammelmusik. Det visste jag vid 18 och glömde det vid 20. Inser också hur mycket jag saknat Glenn Danzigs röst! Halsbandet ’misfit’ ska genast klickas hem!

post it I pejper.se

Sen så har jag ytterligare ett erkännande att göra; Jag är helt förälskad i post-it lappar! Men det duger inte med vad som helst, det måste vara Super Sticky varianten. De sitter. De sitter där tills man är redo att bocka av projektet man jobbar med. Det är en sån skön känsla att få krama ihop lapparna till små bollar och kasta iväg dem. Här är en snapshot av mitt skrivbord innan det blev helt dränkt i små gula lappar. Vi har en massa projekt här hemma som måste klaras av (därav min frånvaro härifrån)… Suck. Men eländet måste klaras av, så är det bara.

Inredning  I  pejper.se

Sen så måste jag bara skicka iväg er till Emmas. Det här inlägget får två tummar upp! Okej, vad gillar du speciellt mycket just idag, för du har väl något som fått dig att må lite extra gott i dag?!