Välj en sida

Usch, den här våren har varit riktigt, riktigt seg. Massor att göra och bara total obalans. Jag lyckades beta av en massa projekt innan jag försvann iväg från bloggen, men sen så blev jag sjuk. En envis luftvägsinfektion som inte riktigt har gett med sig än.

Längtan efter bloggen ligger hela tiden i bakhuvudet men jag har varit totalt otrogen både blogg och er. Efter att ha bloggat i snart 6 år har jag lärt mig att man måste ha lust och tid till att blogga. Om inget av det finns blir det en total pina – och något som man älskar ska aldrig vara en källa till olust. Man måste våga pausa och återhämta sig helt enkelt…

Min sätt att återhämta mig heter Pinterest. Oj, oj, som jag hängt där! Har snabbt insett att det är lätt att bli beroende, att bli en fullfjädrad bildknarkare 🙂 Men det finns väl värre beroenden tröstar jag mig med när jag tänker på stackars pejper.

Men nu är våren här, och med våren har mina energinivåer stigit! Jag och mannen har börjat trädgårdsåret på balkongen med omplantering och beskärning av citrusar, olivträd, fikon och pelargoner. Nu, med gott mod, säger jag hej till bloggen och er igen – hur har ni haft det sen sist?!

1. Citrusträden blommar och sprider en ljuvlig doft! 
2. Farmors pelargoner börjar ta sig efter omplanteringen och skjuter iväg knubbiga knoppar! 
3. Skira, ljust gröna blad sticker upp ur jorden 
4. Clematisens ’Summer Snow’ överlevde vintern – vad härligt det är att lyckas med övervintringen!