Välj en sida

Lördagsmornar är heliga här hemma. Då vaknar vi tidigt, kokar kaffe och går och lägger oss igen. Fram åker en rejäl bunt tidningar och vi läser, pratar, dricker ännu mer kaffe och somnar om. När vi vaknar igen så börjar proceduren om. Frågar du mig så finns det inget bättre sätt att börja helgen på! Här kommer en liten rapport från morgonens skörd…
01. Fridas i-Pad magazin finns nu att ladda ner! Och vad tycker jag om tidningen då? Smart, snygg grafik, och mycket Frida. Och gillar man Trendenser, som jag gör, så gillar man garanterat det här. Trendenser i en kompakt och snyggare form helt enkelt. Det som förvånade mig var att den var på engelska, men efter en sekund så insåg jag att; givetvis ska den vara på engelska, tänk vilken målgrupp hon nu når ut till! Den andra saken som förvånade mig var priset. 15 kronor för ett nummer (och lite drygt 20-lappen för 3 nummer) är tokbilligt, tro mig. De magazin jag brukar ladda ner går på minst 60-70 kronor per nummer. Artiklarna som jag gillade bäst var shoppingguiden och stylingreportaget ’Style your home like the pros’. Betyg? Bra jobbat Frida! Ska bli spännade att följa utvecklingen!

02. Alltid lika trevligt att bläddra i Elle Interiör, men den tidning bara som växer, och växer för varje nummer är Residence. I senaste nummret har de sin sommarguide – som alltid är lika inspirerande. Jag vill besöka ALLA mål! Men som jämte blir jag förstås extra stolt över att de nämnde Magnus Nilsson som driver restaurangen Fäviken i Järpen. Hit måste jag bara åka nästa gång jag åker hem.  

03. Fick äntligen tid att läsa lite i Trädgård i kruka – den här boken åker alltid fram den här tiden på året. Livet med balkong du vet. 

04. På lördagsmornar lyssnar vi alltid på soft musik. Norah Jones har varit en stående favorit länge nu, men nu får hon se sig bortputtad av Ben Howard. Du som har Spotify kan lyssna här.