Välj en sida

Det här med att hinna med att titta in här så ofta som man vill går ju sådär. Varje dag kan jag komma på flera idéer som jag vill få till fina inlägg här men oj vad svårt det är att få tummen ur ibland! Hoppas i allafall att ni alla haft en härlig sommar och en semester som innehöll någon av dom sju soliga dagar som det här landet lyckades skrapa ihop. Själv prickade jag in en veckas sol i södra Frankrike och bilder därifrån måste jag dela med mig av snart. Vi hyrde ett hus och njöt av egen pool, grillmiddagar, utsikten över Cannes och promenader till grannbyarna. Att komma hem var inget hit men några bra saker med den stundande hösten kan jag ändå komma på:

01. Vi kan fortfarande sitta ute på balkongen och äta på kvällarna om man klär på sig lite. Grillen går varm när det är skördetid och grönsakerna kostar inte många kronor i affären eller på torget nu. Häromdagen blev det kronärtskocka till sen lunch, hjälp vad gott det är!

02. Så här års kommer det massor av bra filmer på bio. Har ni sett Searching for Sugar Man? Jag visste ingenting om handlingen när vi gick och såg den på bio för ett tag sedan. Hade läst innan att kritiker runt om i världen hyllat den men mer än så visste jag inte. Jag grät så många glädjetårar under filmen så mina glasögon var på god väg att imma igen lagom till slutet. Den var helt fantastisk! Se den för guds skull. …och lyssna på musiken!

/Sophia