Välj en sida

I morse stack jag iväg från jobbet och drog iväg till Formex. Det var rätt länge sen jag var på mässan så jag bestämde mig för att åka iväg nån timme och, förhoppningsvis, få lite inspiration och se en massa fint. Jag hoppades på att få se något med WOW-känsla men nää… Givetvis fanns det massor för designintresserade att gå igång på, absolut, och i ärlighetens namn så gör man inte Formex rättvisa på de tre timmar som jag hade till hands. Kanske det fanns utställare som hade det där med wow som jag letade efter!?! Oavsett så hade jag det riktigt trevligt med en stunds intensivt tittande och klämmande.

JO! Kom just på en sak; det enda som jag blev lite småwow över är hur vansinnigt stilig allas vår Ernst är. Det framgår liksom inte i rutan vilken… tja, manlig och fin karl han är! Jo. Jag hittade mig nog allt lite att gå igång på när jag tänker efter 😀 Här kommer de bilder jag hann ta innan mobilen dog. Snacka om nybörjartabbe va!?

// Här och här kan du se rykande färska bilder från Formex via Instagram. Om du vill veta ännu mer om mässan, läs gärna den officiella bloggen.

01. + 02. Vackert glas i en iögonfallande monter: Kristina Stark
03. + 04. Jag blev jätteförtjust i Littlephants färgstarka kuddar och textilier. En glad och ny bekantskap för mig!
05. + 06. Snapshots från House Doctors monter. Okej, jag håller dem fortfarande hårt, nära mitt hjärta!
07. + 08. Här har jag tappat bort utställarna tyvärr. Jag tror att bild 07. är från Bloomingvilles monter (?)
09. + 10. Detaljer från Hübsch och Mateus montrar
11. + 12. Slutligen mina favoriter: De grafiska kuddarna från Afroart och trycken från Jollygoodfellow. Gillart BIG time!