Välj en sida

In Sofias kitchen  I  pejper

Sofias place  I  pejper

pejper är tillbaka!

Det har varit ett par intensiva månader för både mig och Sofia. Bloggen fick ta stryk, lite mer än vad vi tänkt oss, men ibland är det så, livet måste fortgå och bloggen får stå tillbaka. Intensiva perioder i livet, eller klassisk bloggtorka, är något som drabbar alla bloggare. Trust me, jag har bloggat sen 2006 och jag har gått in i bloggväggen hur många gånger som helst.

Jag har upptäckt att det är okej att försvinna, för om man har ”bloggandet i sig” så hittar man tillbaka! Huvudet är hela tiden med och jag (och även Sofia) har konstant tänkt på vad vi vill göra med pejper, inlägg som pockar på och foton som man bara ska ta. ”Vore det inte ett kul inlägg!?” Kärleken till bloggandet går bara inte över! Men som sagt, vi behövde en paus.

För ett par veckor sen träffades vi hemma hos Sofia för att prata ihop oss om hur vi skulle göra med bloggen. Vi kom fram till att vi skulle splitta upp oss och och ha två bloggar under taket pejper.

Så nu är vi äntligen där; pejper har fått sig en rejäl ansiktslyftning och vi båda hoppas att ni gillar vårt nya form och visuella uttryck lika mycket som vi gör!

Det är alltid lite meck att vårstäda bloggar och allt är inte komplett ännu. Inom ett par veckor kommer vi att lägga ut mer info om oss själva bland annat… Om du hittar trasiga länkar och annat som ser lite konstigt ut så uppskattar vi enormt om du hör av dig till oss!

Så, pejper är tillbaka, och både jag och Sofia ser fram mot ett inspirerande bloggår!

// anna k.

 

FÖLJ OSS!

+ pejper // Instagram
+ pejper // Facebook
+ anna k. // Pinterest
+ sofia // Pinterest

Följ min blogg med Bloglovin

Bilderna: Hemma hos Sofia.