Välj en sida

& other stories  I  pejper

För ett par veckor sedan slog nya butiken & other stories upp portarna här i Stockholm. Väntan har varit lång och löften om både kvalitet och överkomliga priser fick mig att gå dit dagen då det äntligen var dags för premiär. Butikslokalen är stor, men absolut inte så stor som den skulle behöva vara. Trångt var bara förnamnet men så var det ju premiärdag och fredag också. 

På klädfronten hittar man allt möjligt i alla regnbågens pastelliga färger, men jag fastnade speciellt för många fina basplagg som t.ex den gråa t-shirten som jag älskar. Jag äger säkert tio liknande modeller men just den här är nog favoriten. Att den dessutom kostar ynka 150 kr får mig att vilja köpa typ fyra till. Förutom kläder hittar du även ett brett urval av skor, väskor, solglasögon och accessoarer. Den guldiga ringen med den blaffiga stenen fick komma med mig hem faktiskt! Väl framme vid kassorna hittar du ett stort rum fyllt av skönhetsprodukter i snygga och enkelt designade förpackningar som mer än gärna får stå framme på handfatet. & other stories har satsat på allt ifrån egna tvålar och bodyscrub till mascara och nagellack. Som grädde på moset så finns där också snygga glossiga magasin och noggrant utvalda böcker också.

Du hittar helt enkelt lite av varje där. Kvaliteten på kläderna är i många fall inte alls så hög som man hoppats på, men å andra sidan så är priserna satta därefter på många av dom plaggen. Jag fick med mig en sidenskjorta hem och den kostade bra mycket mer än allt annat på galgarna, men det var det så klart värt. Tvålar och annat smått och gott vill man också plocka på sig hur mycket som helst av. Testa den här, den doftar fikon och är helt underbar. Har du inte vägarna förbi butiken i Stockholm så går det bra att shoppa loss på nätet också!