Välj en sida

Jag snubblade över den här pärlan som ligger på Kungsholmen här i Stockholm. Jag har lite svårt för mäklarfirman Fantastic Frank egentligen men det här har dom gjort bra. Det här med att arrangera allt in i minsta detalj, gillar folk verkligen det? Jag går inte igång på en halväten frukost i någon annans hem. Inte alls faktiskt. Vi höll på att köpa en lägenhet i vintras som hade fårfällar på marken utanför dörren och på alla möjliga golvytor inomhus. Det var det enda jag kunde tänka på, att behöva kryssa runt bland alla dessa får på ologiska platser.

Men som sagt, mycket annat gör dom riktigt bra och den här lägenheten gillar jag starkt. Jag som alltid hållit mig till svart och grått faller mer och mer för blått. Gillar verkligen väggfärgen i sovrummet. Att måla om hela lägenheten står på listan här hemma, likaså att riva upp det tråkiga golvet. Jag fick nämligen för mig att skruva loss en golvlist och lyfta försiktigt och se vad som kan tänkas gömma sig där under. Precis som jag misstänkt men knappt vågat hoppas på – orginalgolven i finaste trä.

Håll tummarna för att jag dels tar mig tid att riva upp allt, men också att det är fint och helt hela vägen. Sen är frågan om man ska slipa det bara eller om man ska måla det vitt? Dessa meningslösa men ack så roliga frågor!

Förresten, kvällen med Kinfolk Magazine var en kväll jag sent kommer att glömma. En uppdatering och bildfrosseri kommer!