Välj en sida

Det senaste halvåret har varit en av de mest omtumlande perioderna i mitt liv. Hela livet ställde sig helt upp och ner, därav den enormt långa frånvaron från bloggen…

I somras lämnade jag mitt jobb på Slottsträdgården Ulriksdal och började på Zetas Trädgård. Att lämna en trygg tillvaro efter 14 år var tufft rent känslomässigt. Men jag är så glad att jag vågade ta steget! Jag inser också att man faktiskt SKA lyssna på den där inre rösten som säger åt en att ”det är dags nu”…

Jag har blivit så fint mottagen på Zetas av Rikard och Victoria Skoglund och alla i personalen. Zetas sagolika miljö och varma människor har gjort att jag hittat hem igen. Jag har kommit på mig själv att känna riktiga lyckorus då och då när jag sitter framför min bildskärm; att få vara lycklig på jobbet är få förunnad och jag är lyrisk över att jag äntligen är en av dem!

Det jag tar med mig från Ulriksdal är en famn full med härliga minnen och mina fantastiska kollegor som har varit så stöttande och glada för min skull; Jag älskar er alla!

Så nu får jag ägna mina dagar till sånt som jag älskar; sköta hemsida och webbshop, blogga, instagramma och pinna. Nä, det kan just nu inte bli bättre än så här!

Kram!

Jag och Sofia passar också på att önska er alla ett Gott Nytt År! Vårt nyårslöfte för i år är att försöka komma igång med bloggen igen. För vi lyckas inte riktigt skaka av oss den, än finns det saker att skriva om!