Välj en sida

Kära läsare, finns ni kvar? Jag har länge tänkt skriva här igen men inte vetat hur jag ska börja. Frågade min kära bloggkollega om tips och hon svarade kort och gott: lägesrapport. Så här kommer den! Sen ska vi försöka få ordning här. Jag ska bara lära mig att prioritera, komma på, och framför allt, komma ihåg vad man ska skriva om.

Nästa vecka har jag gått klart min tredje termin. Jag gör för tillfället praktik på Zetas vilket innebär att jag får träffa andra delen av Pejper varje dag! En vecka har jag kvar med Zetas, sedan är det sommarlov. Det har gått så otroligt fort och strax innan jul är jag färdig trädgårdsmästare. Det är inte klokt. Jag är såklart ingen mästare som kan allt när jag står där med diplomet i handen i december, men jag är en himla bra bit på väg och det måste jag såklart fira när den stunden kommer. Så vad gör jag när jag inte går i skolan då? Kommer ni ihåg den där blomsteraffären Christoffers Blommor jag skrev om för ganska så precis ett år sedan? Där jobbar jag nu faktiskt! Det är helt plötsligt inte jobbigt att kliva upp på helgerna och jobba. Så har jag aldrig känt förut. Att få hålla på med fina snittblommor hela dagarna är ju dessutom det bästa jag vet, så det går ju ingen nöd på mig direkt.

Så i sommar står det en del jobb på schemat, en och annan road trip och i slutet av juli åker vi till Gotland där vi hyrt ett gulligt stenhus ett bit från havet, mormor och alla ställen jag varit på sedan jag var liten. Precis som det ska vara. Jag ska få visa Gotland för två av våra vänner också. Men fram till dess är det några veckor av sommar i Stockholm. Bara i helgen vankas det konstert med Arcade Fire, bröllop och Kentfest. Spana in min instagram om ni vill se mer!