Välj en sida

Nu skriver vi 2015 och i år är det nio år sedan jag började blogga och en sak är säker, det går i perioder. Ibland är man aktiv som bara den och ibland är det total stiltje. Många som startade upp samtidigt som mig har sedan länge slutat för det är ett heltidsjobb att vara kreativ. Mitt recept har bara varit att acceptera bloggtorkan.

Samma sak gäller även Pinterest. Jag startade upp med en Beta inbjudan 2010 och just Pinterest var en välsignelse för mig som älskar vackra bilder! Det är verkligen sant att en bild säger mer än tusen ord… Men även här har jag emellanåt tröttnat. I julas började jag så sakta att hitta tillbaka och när jag går igenom mitt flöde inser jag att det är mer och mer mode som fastnar i mitt nät 🙂 Ränder, svart, vitt och grått i neutrala snitt. Unisex och tidlöst.

Jo, jättekul att jag och Sofia blivit uppmärksammade som 10 inredningspinnare att hålla koll på – hedrande att hamna i sådant fint sällskap som Em, Frida med fler.

Japp, 2015 är här och jag hoppas att jag och Sofia kan skyffla på lite eld i vår lilla blogg. Vår bebis! Förhoppningsvis kommer det att bli lite lättare längre fram i vår. Varför? Det får bli vår lilla hemlis så länge!

Kramar Anna K.