Välj en sida

Så var vi alltså tillbaka igen! Pausen blev längre än vad jag trott, men så blir det i bland. Nu hoppas vi att ni vill följa oss på den nya resan. Jag fotograferar saker och ting hela dagarna och skulle på riktigt kunna lägga upp en bild i timmen på Instagram, men det skulle ju ingen orka med. Då är det skönt att ha en blogg igen. Ett första tecken på uppskattning kom från Johanna Bradford i söndags. Tänk att hon som är så cool, duktig och inspirerande kallar oss för inspirerade! Det gjorde mig så oerhört glad, stolt och ännu mer peppad på att dra igång här igen. Så nu kör vi! Det är alltid lika svårt att veta hur man ska kasta sig in och vad man ska prata om, så det får bli en snabb lägesrapport i mitt liv helt enkelt:

bungenas

På valborgsmässoafton friade min kille när vi var på Gotland. Vilken grej det var att förlova sig! Vi var inte alls beredda på hur glada alla andra skulle bli och hur mycket vi skulle firas. Om allt går som det ska så gifter vi oss på samma plats som jag sa ja på.

brollop

På tal om bröllop förresten. För några veckor sedan gifte sig min syster och det var det vackraste och bästa bröllopet man kan tänka sig. I en gigantiskt hotellsvit på Nobis  gifte sig Carolina och Valdo inför vänner och familj. Här finns fler bilder tagna av Frida Norén. Med ganska lite erfaret av att fotografera bröllop har hon visat att hon är så duktig så jag inte vet vad jag ska ta mig till. (Japp, hon är bokad till mitt bröllop redan) Heja Frida!

kransenn

Jag är nu inne på mitt andra år på Zetas. Jag trivs så bra och just nu är en så härlig tid att arbeta där. Det bästa utbudet av snittblommor kommer alltid på sensommaren och hösten tycker jag. Zetas hade höstmarknad för ett tag sedan då vi band kransar av växtmaterial som jag och mina kollegor hittat i naturen och köpt hem från blomsterhallarna. Nu är det snart dags för julmarknad så det är dags att ladda om. En kransverkstad skall byggas och ännu fler kransar ska bindas!

koket-betong

Sist men inte minst. Om en månad ska vi lämna min älskade lilla etta för vi flytta till en större lägenhet 300 meter bort på gatan. Vi längtar så mycket efter den fina gavellägenheten som ska renoveras lite så att den blir som vi vill ha den. Tänk att något så självklart som sovrum, vardagsrum och badkar kan kännas så overkligt. Jag plöjer Pinterest, finkammar Blocket och vill åka till Danmark på loppis varje helg nu.  När den här lägenheten var ute och snurrade på internet för ett par veckor sedan föll jag för det här köket. Just nu ligger den här blå färgen och bänkskivan på önskelistan. Det får bli mer om nya lägenheten det i ett annat inlägg. Eller ganska många fler inlägg känner jag på mig!