Logotyp pejper

Den lilla gröna
webbyrån

pejper hjälper
trädgårdsfolk & kreatörer
att synas online

Jag hjälper nystartade och etablerade trädgårdsföretag och kreatörer att synas online. Tillsammans skapar vi en proffesionell och estetiskt tilltalande hemsida som berättar om just ditt företag – och låter dina potensiella kunder hitta dig!

AnnaKarin

TJÄNSTER   |   WEBBDESIGN

Hemsida i
WordPress

Känner du dig överväldigad av bara tanken på att skapa en webbplats för ditt företag? Oroa dig inte! Jag hjälper dig, steg för steg att göra din digitala resa enkel och framför allt, framgångsrik för dig!

TJÄNST   |   VIRTUELL ASSISTENT

Jag gör det som
du inte hinner!

I ett litet företag är det många roller man behöver axla och det kan vara svårt att få tiden att räcka till. Jag kan bli din virtuella assistent och göra sånt som du inte hinner med – eller kanske kan. Jag jobbar på distans och du kan hyra in mig för ett specifikt projekt eller på timbasis.

OM ANNAKARIN

Kaffe, rangliga pelargoner & handelsträdgårdar är min grej!

Jag har jobbat i över 20 år med webb, och digital marknadsföring på tre av Stockholms, i mitt tycke, finaste handelsträdgårdar! Sedan 2020 är jag frilans och åtar mig webbuppdrag m.m. åt trädgårdsfolk och kreatörer. Mina rötter är fast förankrade i allt som rör trädgård – för det ju i frodiga gröna rum som jag är som allra lyckligast!

AnnaKarin

vad betyter pejper?!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Portfolio

UTVALDA PROJEKT

Villa Sundahl Trädgård

Trädgårdsmästeri och trädgårdsinredning – drivs av Niclas Steeve & Svante Öquist.

Garden By Block

Trädgårdsdesignstudio – drivs av John Block.

AddGreen

pejper | den lilla gröna webbyrån

AnnaKarin Ö.
annakarin@pejper.se

Hjälper små gröna företag och kreatörer att synas online.

OM HEMSIDAN
INTEGRITETSPOLICY