Välj en sida

pejper är en livstilsblogg där Anna k. och Sofia samlar på saker som de tycker om och intresseras av. Deras primära fokus ligger på inredning och de mixar ofta och gärna olika stilar och uttryck. Dessutom blir det musik, film + annat som gör livet lite roligare att leva!

DÅ + NU
Bloggen startades av anna k. och det första inlägg publicerades den 6 mars 2006 och det primära ämnet i bloggen har hela tiden varit inredning. Då hette bloggen ’Lantliv i stan’ och då var fokus på ”lantlig inredning”, nu är inriktningen bredare och absolut vidare. Hösten 2010 klev Sofia på bloggen!

OM KOMMENTARER & LÄNKNING
Vi försöker att besvara alla kommentarer – men tyvärr så räcker inte tiden alltid till. Men vi läser och uppskattar vart endaste litet ett! Självklart så får du länka till bloggen, inget tillstånd behövs! Om du lånar bilder som vi själva tagit uppskattar vi  givetvis att du länkar tillbaka till oss.

CREDITS
We always try to credit all photos and ideas on pejper to their appropriate source. Please mail us if there are images or posts that are not credited correctly – we will, of course, add the info. Thank you dear!